Gvardiola: Jasno mi je zašto je Dinamo savladao Arsenal

"Moramo da pobjeđujemo kod kuće, a ova utakmica je velika prilika da dođemo u dobru poziciju uoči utakmica sa Arsenalom. Vjerujem u svoj tim. Postajemo sve bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Gvardiola
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.09.2015. 16:39h

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je danas da je Dinamo Zagreb izuzetno organizovana ekipa i da razumije zašto je Arsenal poražen u utakmici prvog kola grupe F Lige šampiona.

"Dinamo je neporažen u 45 utakmica u nizu... To pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema, ali nakon što sam pogledao snimak utakmice vidio sam da je zagrabačka ekipa vrlo jaka. Igrali su dobro i organizovano u odbrani, održavali su formaciju... Neće nam biti lako", rekao je Gvardiola.

Bajern će sutra na "Alijanc areni" od 20.45 dočekati Dinamo u utakmici drugog kola.

"Moramo da pobjeđujemo kod kuće, a ova utakmica je velika prilika da dođemo u dobru poziciju uoči utakmica sa Arsenalom. Vjerujem u svoj tim. Postajemo sve bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Gvardiola.

Katalonac je rekao je da će utakmicu sa Dinamom zbog povreda propustiti Arturo Vidal i Sebastijan Rode, ali i izrazio nadu da će se uskoro na teren posle dugih pauza vratiti Frank Riberi i Arjen Roben.

Bonus video: