Novost na stadionu pod Goricom: Elektronski sistem na ulazima

Navedene poslove adaptacije realizuje Fudbalski Savez Crne Gore kako bi objekat Gradskog stadiona zadovoljio stroge uslove FIFA i UEFA ne samo za odigravanje međunarodnih utakmica već za boravak gledalaca kao i nesmetan rad sredstava informisanja
705 pregleda 0 komentar(a)
Stadion pod Goricom
Stadion pod Goricom

Na Gradskom stadionu u Podgorici počeli su radovi adaptacije postavljanja i montaže ulaznih kapija i ograda kao i elektronskog sistema za očitavanje ulaznica, saopšteno je iz Glavnog grada.

Čitav sistem ulaznih kapija biće pokriven video nadzorom.

Planiranim radovima na Gradskom stadionu predviđeno je da na svakom ulazu bude postavljen sistem "Smart Gate AX500 Security", koji čine ukupno devet kapija.

Adaptacijom je predviđena nadogradnja postojećeg sistema video nadzora tako što će sve lokacije predviđene za ugradnju Smart Gate AX500 Security systema biti pokrivene sa najmanje 2 CCTV kamere.

Navedene poslove adaptacije realizuje Fudbalski Savez Crne Gore kako bi objekat Gradskog stadiona zadovoljio stroge uslove FIFA i UEFA ne samo za odigravanje međunarodnih utakmica već za boravak gledalaca kao i nesmetan rad sredstava informisanja.

Podsjećamo da je u prethodnom periodu FSCG izvršio kompletnu zamjenu 12.000 stolica na Gradskom stadionu, a zamijenjene su i stolice u VIP loži.

Bonus video: