Rajola odgovorio Fergusonu

Možda Ferguson voli samo one koji mu se pokoravaju. Iz njegovih izjava vidim da Ferguson i dalje nema pojma ko je Pogba. Nekad i najveći mogu da pogriješe", istakao je poznati menadžer
53 pregleda 2 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Reuters
Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.09.2015. 11:50h

Odlazak Pola Pogbe iz Mančester junajteda u Juventus bez obeštećenja vodi se kao jedna od najvećih grešaka u trenerskoj karijeri ser Aleksa Fergusona.

"Znao sam da je Pogba veliki talenat, ali morao sam da ga pustim da ode. Zašto? Zato što nisam želio da dozvolim da mi menadžeri vode klub", rekao je ranije Ferguson.

Mislio je, naravno, na Mina Rajolu, poznatog menadžera koji zastupa Pogbu, Zlatana Ibrahimovića, Marija Balotelija...

Ferguson je nedavno rekao i da je zbog samog Rajole morao da odustane od Pogbe, jer je menadžer navodno previše mislio na sopstveni interes.

Rajola, ipak, nije mogao da ne odgovori legendarnom Škotu.

"Njegove riječi me ne pokazuju u lošem svjetlu, već da dobro radim svoj posao. Radim najbolje u interesu svog igrača. Da sam radio u svoju korist, ostavio bih Pogbu u Mančesteru", rekao je Rajola i dodao:

"Ali zbog njegovog interesa odveo sam ga u Juve. Možda Ferguson voli samo one koji mu se pokoravaju. Iz njegovih izjava vidim da Ferguson i dalje nema pojma ko je Pogba. Nekad i najveći mogu da pogriješe", istakao je Rajola.

Pogbina vrijednost na tržištu sada se procjenjuje na oko 100 miliona eura.

Bonus video: