Levandovski: Pogledao sam ka semaforu nakon četvrtog gola

"Dao je pet pogodaka, a mogao je makar još dva ili tri. Svaka mu čast“, istakao je trener Volfsburga Diter Heking
0 komentar(a)
Robert Levandovski, Foto: Beta/AP
Robert Levandovski, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.09.2015. 07:54h

Robert Levandovski je sinoć protiv Volfsburga uradio nešto što niko nije uspio u istoriji, dao je pet golova za devet minuta u pobjedi od 5:1, a potom je i priznao da je u trenucima dok je punio mrežu „vukova“ bio kao u transu.

„Samo sam znao da moramo da uradimo sve da preokrenemo. Da moramo da zaigramo bolje. A onda sam poslije četvrtog gola pogledao ka semaforu i samo pomislio: „uh, ovo je nevjerovatno“, rekao je Levandovski.

Istakao je da na terenu nije radio ništa neuobičajeno.

„Pristupio sam utakmici kao svakoj drugoj. Kada sam ulazio u igru na startu drugog poluvremena nisam ni dobijao posebne instrukcije trenera Pepa Gvardiole. Znam šta treba da radim, razmišljao sam da je ovo još jedan meč koji moramo da pobijedimo“.

Pamti se 2013. godina kada je Poljak u polufinalu Lige šampiona dao čak četiri gola Murinjovom Real Madridu, kao i brojni het-trikovi. A Leva je ono najbolje sačuvao za derbi Bundeslige sa Volfsburgom.

„Svi znamo kakav je napadač Levandovski, on je svjetska klasa. Dao je pet pogodaka, a mogao je makar još dva ili tri. Svaka mu čast“, istakao je trener Volfsburga Diter Heking.

Bonus video: