Gudelj mijenja Milinkovića

2 komentar(a)
Nebojša Gudelj, Foto: Www.football-oranje.com
Nebojša Gudelj, Foto: Www.football-oranje.com
Ažurirano: 15.09.2015. 17:17h

Odbrojani su dani Zoranu Milinkoviću na klupi Partizana do te mjere da, utisak je, ni pozitivan ishod u meču protiv AZ Alkmara (četvrtak, 21.05), na startu Lige Evrope, ne može da mu garantuje duži ostanak na funkciji šefa struke „crno-bijelih”, pišu „Novosti”.

Poslije tri poraza u osam prvenstvenih kola i "slobodnog pada" koji je ekipa doživjela u igri, čelnici kluba iz Humske su se uveliko dali u potragu za Milinkovićevim nasljednikom, iako mu, po oprobanom receptu, daju punu podršku u izjavama za medije.

Prvi pik čelnika šampiona Srbije, prema istom izvoru, za dolazak na užarenu klupu je nekadašnji as Nebojša Gudelj.

Ovaj 46-godišnji stručnjak je bio nezamjenljivi član odbrane Partizana od 1991. do 1994, kada je odigrao 82 utakmice i postigao osam golova.

Tokom igračke karijere nosio je još dresove Leotara, Logronjesa, Brede i Sparte iz Roterdama.

Ono što ga preporučuje za popravku evidentno usporenog "valjka" jeste dvogodišnji boravak na klupi holandskog prvoligaša Brede, sa kojom je završio saradnju u oktobru prošle godine od kada je bez posla.

Pregovori sa Gudeljom su uveliko u toku, a ukoliko ne dođe do dogovora, „crno-bijeli” će se okrenuti varijanti B, Darku Milaniču, koji je, takođe, ostavio značajan trag kao igrač u Humskoj.

Bonus video: