Stanković: Jovetić može da riješi derbi

Klupski fudbal vraća se velikim derbijima - Atletiko Madrid u Primeri dočekuje Barselonu (subota 20.30), Mančester junajted u jednoj od najvećih utakmica Premijer lige igra na „Old trafordu” protiv Liverpula (takođe subota, 18.30), dok je u Seriji A na programu veliki milanski derbi (nedjelja, 20.45).
7 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.09.2015. 08:19h

Klupski fudbal vraća se na veliku scenu, nakon intenzivnih sedam dana u kojima su reprezentacije vodile bitke za plasman na Euro. Klupski fudbal vraća se velikim derbijima - Atletiko Madrid u Primeri dočekuje Barselonu (subota 20.30), Mančester junajted u jednoj od najvećih utakmica Premijer lige igra na „Old trafordu” protiv Liverpula (takođe subota, 18.30), dok je u Seriji A na programu veliki milanski derbi (nedjelja, 20.45).

Aktivnosti Milana i Intera u nedavno završenom prelaznom roku vratile su „derbiju dela Madonjina” nekadašnji sjaj, a akter će nakon duže vremena biti i jedan Crnogorac.

Stevan Jovetić, strijelac sva tri gola za Inter u prva dva kola Serije A, ima dobru priliku da nastavi golgetersku seriju, koju nije prekinuo ni u reprezentaciji (gol Lihtenštajnu).

"Milanu dajem prednost. Dobro su se pojačali, ljetos su nas pobijedili u Kini, u prijateljskom meču", kaže tim-menadžer Intera Dejan Stanković.

Posljednjeg dana prelaznog roka pojačao se, međutim, i Inter - stigli su Hrvat Ivan Perišić i Srbin Adem Ljajić.

"Doveli smo sjajne igrače, navijači očekuju puno. Biće napet derbi, kao nekada, a lično tipujem da bi Jovetić mogao da ga riješi - igra sjajno na početku sezone ", ističe Stanković.

Na klupi Milana sjedjeće njegov veliki prijatelj, nekadašnji igrač Intera Siniša Mihajlović.

"Biće čudno vidjeti ga na klupi Milana", zaključuje Stanković.

Bonus video: