Za Bejla dres Velsa nema cijenu

"Bejl je izgubio nekoliko miliona funti odlukom da izabere dres Velsa a ne Engleske, za koju je mogao da igra jer mu je baba Engleskinja", kazao je njegov menadžer Barnet
3 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: Reuters
Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.09.2015. 09:13h

Napadač Velsa i madridskog Reala, Garet Bejl na sedmom je nebu, pošto je njegova reprezentacija praktično obezbijedila učešće na Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj, a na posljednjoj Fifinoj rang listi nalazi se na devetom mjestu, poziciju bolje od velike Engleske.

"Bejl je izgubio nekoliko miliona funti odlukom da izabere dres Velsa a ne Engleske, za koju je mogao da igra jer mu je baba Engleskinja. No, o tome se i nije moglo razgovarati sa njim, čak ni kad aje imao 15 godina. Pokušao sam da predoćim prednosti igranja za Gordi Albion u njegovom domu, otac je kategorički rekao ne može, dok mi je zbog samog pomena te mogućnosti Garetova majka umalo otkinula glavu", rekao je za Goal.com Džonatan Barnet, Bejlov menadžer.

"Svima je jasno kako bi se Bejl uklopio u ovaj sastav Engleske, i bila bi to zaista moćna reprezentacija na Evropskom prvenstvu naredne godine, ali Bejl jednostavno voli da igra za Vels", zaključio je Barnet.

Bonus video: