Vukotić: Kolašin mora da bude centar za sportske pripreme

"Nismo svi zajedno. U ovom momentu nam fali dosta igrača koji su u raznim reprezentativnim selekcijama, ali momci koji su ovdje odradili su maksimalno", rekao je trener "plavih"
4 komentar(a)
Miodrag Vukotić, Foto: Prisma
Miodrag Vukotić, Foto: Prisma
Ažurirano: 07.09.2015. 19:27h

Fudbaleri Budućnosti završili su mini-pripreme u Kolašinu - Podgoričani su od 2. do 6. septembra boravili u kompleksu hotela "Bianca Resort&Spa" kako bi što bolje dočekali nastavak šampionata.

"Nismo svi zajedno. U ovom momentu nam fali dosta igrača koji su u raznim reprezentativnim selekcijama, ali momci koji su ovdje odradili su maksimalno", rekao je trener Miodrag Vukotić, koji vjeruje da bi Kolašin u ljetnjim danima trebalo da bude centar sportskih zbivanja i poziva lokalnu samoupravu i državu da urade više po pitanju izgradnje sportskih terena.

"Sve je idealno, i klima i hotel "Bianca" koji ima sve uslove za oporavak sportista nakon napornih treninga. Hotel ima i bazen i saunu i izvanrednu teretanu gdje može da se radi na segmentu snage i sve što se tiče hotela je izvanredno. Teren bi svakako mogao da bude u boljem stanju, i dobro bi bilo da ih ima više, ali za ovih nekoliko dana mi smo sproveli to što smo zacrtali", kazao je Vukotić.

Podgoričani u subotu igraju gradski derbi protiv Mladosti.

Bonus video: