Valdes mi je rekao da je trener jedini problem u Junajtedu

“Istina je da mi se ne sviđa kako su tamo tretirani moji saigrači iz reprezentacije Španije, koji su pritom veliki profesionalci. Mislim da to nije fer, ali to nije uticalo na moju odluku”, rekao je Pedro
1 komentar(a)
Pedro Rodriges, Foto: Reuters
Pedro Rodriges, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.09.2015. 17:43h

Čitavog ljeta se očekivao transfer Pedra Rodrigesa u Mančester junajted, ali je onda naprasno dres Barselone zamijenio Čelsijevim.

Španski i britanski mediji su spekulisali da se 28-godišnjak sa Kanarskih ostrva odlučio za promjenu odluke nakon razgovora sa Viktorom Valdesom i priče koju je čuo o Luju van Galu.

Krilni fudbaler je priznao da je prije donošenja odluke razgovarao sa dugogodišnjim saigračem iz Barse, koji ga je upozorio na probleme sa menadžerom “crvenih đavola”, ali kaže da to nije bilo odlučujuće.

“Viktor mi je rekao da je Junajted sjajan klub sa odličnim navijačima i da je jedini problem trener. Istina je da mi se ne sviđa kako su tamo tretirani moji saigrači iz reprezentacije Španije, koji su pritom veliki profesionalci. Mislim da to nije fer, ali to nije uticalo na moju odluku”, rekao je Pedro.

Napomenuo je da se odlučio za “plavce” zbog neodlučnosti Mančester junajteda.

“Samo sam vidio da Mančester junajted nije siguran da li me želi, dosta je odugovlačio, a meni je bio potreban novi klub. Čelsi je bio odlučniji”, dodao je Pedro.

Bonus video: