Remzi i defanzivac Štutgarta želje Bajerna

Remzi nije jedini za koga je tim sa "Alijanc arene" zainteresovan da dovede idućeg ljeta, a kao drugo pojačanje navodi se francuski defanzivac Benžamin Pavar iz Štutgarta, pišu "Goal" i "Spox"
0 komentar(a)
Aron Remzi, Foto: Express.co.uk.
Aron Remzi, Foto: Express.co.uk.
Ažurirano: 15.11.2018. 15:39h

Bajern Minhen je blizu dovođenja Arona Remzija kome ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, saznaju "Goal" i "SPOX".

Bajern može zvanično započeti pregovore sa velškim reprezentativcem 1. januara.

Barselona, Juventus, Inter, Mančester junajted i Čelsi takođe se pominju kao zainteresovani, a sam Remzi je potvrdio da je došlo do prekida pregovora sa "tobdžijama".

"Nema trenutnih pregovora sa Arsenalom. Bili smo blizu postizanja dogovora prije nekoliko nedjelja, ali ne znam zbog čega je sve propalo." - kazao je Remzi u oktobru mjesecu i dodao:

"Ostaću do kraja sezone, daću sve od sebe da postignemo nešto posebno."

Remzi nije jedini za koga je tim sa "Alijanc arene" zainteresovan da dovede idućeg ljeta.

Kao drugo pojačanje navodi se francuski defanzivac Benžamin Pavar iz Štutgarta.

On je, kako se spekuliše, već dao riječ aktuelnom šampionu Njemačke nakon osvajanja Svjetskog prvenstva sa Francuskom da će mu se pridružiti.

Pavar ima otkupnu klauzulu od 35 miliona eura, a smatra se da će je Bavarci aktivirati.

Bajern povlači poteze za budućnost nakon loših rezultata na početku sezone - u Bundesligi zauzima peto mjesto sa sedam bodova zaostatka za liderom Dortmundom.

Govori se i o odlascima, a Kolumbijac Hames Rodrigez je među njima čiji ugovor ne namjeravaju da otkupe od Real Madrida.

Upravo njegovim odlaskom, rupu u timu bi popunio 27-godišnji Remzi.

Bonus video: