Votford doveo Ibarba, Beraino ljut na VBA

Everton je doveo štopera Ramira Funes Morija iz River Plate, a "karamele" su izdržale sve nalete Čelzija i zadržale Džona Stounsa na "Gudison park"
0 komentar(a)
Viktor Ibarbo, Foto: Facebook
Viktor Ibarbo, Foto: Facebook
Ažurirano: 01.09.2015. 18:25h

Roma je pustila napadača Viktora Ibarba u Votford, pa je menadžer premijerligaša Kike Sančes Flores u finišu prelaznog roka doveo igrača koji bi mogao da mu pomogne u borbi za opstanak.

Kolumbijac dolazi na jednogodišnju pozajmicu, a nije objavljeno da li Votford ima pravo otkupa narednog ljeta.

U Engleskoj su posljednjeg dana izostali veliki transferi ako se izuzme već najavljeni dolazak Antonija Marsijala iz Monaka u Mančester junajted za 50 miliona eura.

Everton je doveo štopera Ramira Funes Morija iz River Plate, a "karamele" su izdržale sve nalete Čelzija i zadržale Džona Stounsa na "Gudison park".

Vest Hem je produžio pozajmicu Aleksu Songu, stigli su i Viktor Mozes i Antonio, kao i Hrvat Nikica Jelavić.

Dosadašnji centralni bek Seltika Virdžil van Dajk novi je fudbaler Sautemptona, nakon što su "sveci" za njega platili 15 miliona eura.

Gubitnik dana je napadač VBA Saido Beraino, jer je njegov klub odbio i treću ponudu Totenhema koja je iznosila 30 miliona.

Beraino je na kraju bijesno poručiona Tviteru da ga Vest Brom više ne zanima.

"Razočaran sam kako me klub trenira. Sada zvanično kažem da više nikada neću igrati za VBA", napisao je napadač.

Rzaočarani su i navijači Arsenala koji su vjerovali da bi "tobdžije" mogle da dovedu napadača - pominjao se Edinson Kavani, kao i Alešandre Pato.

Arsen Venger je, međutim, po ko zna koji put kada je prelazni rok u pitanju iznevjerio.

Bonus video: