Lemina stigao u Juve na pozajmicu iz Marseja

Uprava tima iz Marseja je, izgleda, ovog ljeta odlučila da rasproda čitav tim, zbog čega je sjajni trener Marselo Bijelsa podnio ostavku
0 komentar(a)
Mario Lemina, Foto: Juventus.com
Mario Lemina, Foto: Juventus.com
Ažurirano: 31.08.2015. 09:24h

Egzodus sa "Velodroma" se nastavlja - Mario Lemina je stigao u Juventus na pozajmicu.

"Stara dama" je Olimpiku platila milion i po, a imaće pravo da ga otkupi narednog ljeta za još 9,5 miliona.

Uprava tima iz Marseja je, izgleda, ovog ljeta odlučila da rasproda čitav tim, zbog čega je sjajni trener Marselo Bijelsa podnio ostavku.

Otišli su Đaneli Imbula (Porto, 20 miliona), Florijan Tovan (Njukasl, 18), Dimitri Pajet (Vest Hem, 15), a bez obeštećenja su otišli Andre Aju (Svonsi), Andre-Pjer Žinjak (Tigres), Rod Fani (Al Arabi), Žeremi Morel (Lion)...

Od zvučnijih imena stigli su samo Lukas Okampos iz Monaka za 7,5 miliona i Karim Rekik iz Mančester sitija za pet.

Juventusu je, s druge strane, neophodno nekoliko pojačanja, jer se protiv Rome vidjelo da ovaj tim nema kapacitet za titulu.

Stigao je Lemina, a do kraja prelaznog roka Đuzepe Marota će pokušati da dovede i ofanzivnog vezistu. Novi trekvartista, kako to kažu Italijani, trebalo je da bude Julijan Draksler, ali on ide u Volfsburg.

Tokom ljeta se kao mete pominjao i Mario Gece, ali se čini da je sada najbliži Erik Lamela, koji bi stigao na pozajmicu iz Totenhema, mada se za njega interesuje i klub koji ga je prodao Englezima - Roma.

Bonus video: