Miljenović saopštio spisak za turnir "Ćele Vilotić"

Prvi meč na turniru "sokoli" igraju protiv Izraela 3. septembra, dok će dva dana kasnije odigrati meč sa Ukrajinom
7 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.08.2015. 19:55h

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača koji će učestvovati na memorijalnom turniru "Stevan Ćele Vilotić".

Naši omladinci će odgirati mečeve sa selekcijama Ukrajine i Izraela, dok će se u drugoj grupi takmičiti Srbija, Francuska i Sjedinjene Američke Države.

Prvi meč na turniru "sokoli" igraju protiv Izraela 3. septembra, dok će dva dana kasnije odigrati meč sa Ukrajinom.

Meč za plasman, u zavisnosti od rezultata iz prva dva susreta, Crna Gora će odigrati 7. septembra.

"Ovo je jedan od najkvalitetnijih turnira u Evropi za ovaj uzrast. Sistem turnira, na kojem uvijek učestvuju jake reprezentacije, veoma je sličan kvalifikacijama tako da nam to odgovara zbog igrača jer se približavaju kvalifkacije u Hrvatskoj. Ovaj turnir nam predstavlja priliku za pripreme i trebalo je da bude generalna proba pred kvalifikcije. Međutim, nećemo biti kompletni, jer će izostati sedam od devet igrača koji su igrali za stariju generaciju na turnirima u Gruziji i BiH. Ono čega se bojim jeste da na njih nećemo moći da računamo ni na kvalifkacionom turniru, a to bi bio izuzetno veliki hendikep za nas", rekao je Miljenović.

Na spisku selektora Miljenovića nalaze se - golmani: Matija Šarkić (Anderleht, Belgija), David Bjelica (Bokelj);

Odbrana: Stefan Knežević (Zeta), Nikola Popović (Sutjeska), Luka Božović (Mladost), Balša Banović (Budućnost), Vuk Orlandić (Mornar), Bojan Magud (Grbalj);

Vezni red: Ilija Vukotić (Grbalj), Stefan Vukčević, Demir Škrijelj (Zeta), Balša Boričić (Mladost), Bojan Vukićević (Sutjeska), Danilo Marković,Marko Burzanović (Budućnost), Luka Merdović (Mornar);

Napad: Driton Camaj (Inter Zaprešić, Hrvatska), Alija Krnić (Dečić), Zoran Nišavić (Berane), Zoran Petrović (Mladost).

Bonus video: