Inter pregovara sa Sampdorijom, Eder želi na "Meacu"

Ovaj 28-godišnji Brazilac, koji je nedavno debitovao za reprezentaciju Italije, navodno želi u Inter, a Sampdorija je odbila prvu ponudu "crno-plavih" od 8,5 miliona eura
0 komentar(a)
Eder, Foto: Reuters
Eder, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.08.2015. 18:34h

Priča o Interu i Ezekjelu Laveciju je i ovog ljeta izgleda završena samo na pregovorima kao i prethodnih godina, od transfera neće biti ništa, pa je Roberto Manćini posljednjih dana prelaznog roka okrenut alternativama.

Argentinac po svemu sudeći ostaje u Pari Sen Žermenu, a umjesto njega u Milano bi mogli da stignu Adem Ljajić ili Fabio Borini, Dijego Peroti...

To su imena koja italijanski mediji danima unazad pominju, a novo je Eder iz Sampdorije, kojem se u ovom trenutku daju najveeće šanse da stigne na "Đuzepe Meacu".

Ovaj 28-godišnji Brazilac, koji je nedavno debitovao za reprezentaciju Italije, navodno želi u Inter, a Sampdorija je odbila prvu ponudu "crno-plavih" od 8,5 miliona eura.

Sada je pitanje koliko je Inter spreman da ide u pregovorima sa vlasnikom Đenovljana Masimom Fererom koji procjenjuje Edera na minimum 10 miliona.

Opcija je, i to realna, Ljajić, i to kao dio trampe za Žuana Žezusa.

Srpski reprezentativac je danas odbio ponudu Vest Hema i obrazložio je željom da ako napusti Romu ostane u Seriji A.

Inter je danas dogovorio sve sa Volfsburgom oko dolaska Ivana Perišiča i Hrvat će najkasnije sjutra doputovati u Grad mode na ljekarske preglede.

Bonus video: