Jovović predstavljen u Zvezdi: Ispunjena mi je želja

"Izvinio bih se svima koji su prisustvovali tom činu. To je bila glupost, najviše sam ja ispaštao ja, ali i moj bivši klub Sutjeska. Ne znam šta mi se desilo u mojoj glavi tada, teško sam prešao preko toga, ali idem dalje", poručio je Jovović
6 komentar(a)
Vladimir Jovović, Foto: Www.crvenazvezdafk.com
Vladimir Jovović, Foto: Www.crvenazvezdafk.com
Ažurirano: 28.08.2015. 15:22h

Pet mjeseci nakon što je stigao iz Sutjeske u Crvenu zvezdu Vladimir Jovović je u stvari definitivno postao član beogradskog kluba.

Crnogorski vezista je danas predstavljen, uzeo je dres sa brojem 94, a onda se i prisjetio događaja koji mu je obilježio dosadašnji dio karijere - kada je 24. februara ove godine u derbiju Sutjeska - Budućnost fizički nasrnuo na sudiju Miloša Novovića.

Zbog toga je od strane Fudbalskog saveza Crne Gore kažnjen sa pola godine neigranja.

"Izvinio bih se svima koji su prisustvovali tom činu. To je bila glupost, najviše sam ja ispaštao ja, ali i moj bivši klub Sutjeska. Ne znam šta mi se desilo u mojoj glavi tada, teško sam prešao preko toga, ali idem dalje", poručio je Jovović.

Sada mu je, kako kaže, želja ispunjena.

"Želja koja nije bila ostvarena u januaru, sada je ispunjena. Sada je konačno sve završeno, srećan sam kao kada sam u januaru došao u klub. Nadam se da ću u crveno-bijelom dresu biti uspješan", dodao je potencijalni crnogorski reprezentativac.

Uz Jovovića, klub čiji je trener Miodrag Grof Božović je danas predstavio i bivšeg napadača Voždovca Predraga Sikimića.

Bonus video: