SJAJNI GOLGETER NA „BAJ ARENI”

Đonatan Sorijano u Bajer Leverkuzenu

„Mundo deportivo” navodi da će visina obeštećenja koje će njemački klub platiti biti između 10 i 12 miliona eura
2 komentar(a)
Đonatan Sorijano, Foto: Beta/AP
Đonatan Sorijano, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.08.2015. 14:59h

Ditrih Matešic je digao ruke od Salcburga, sada mu je omiljeni Red Bul iz Lajpciga, o čemu govori činjenica da austrijskog prvaka napušta najbolji igrač - Đonatan Sorijano prelazi u Bajer Leverkuzen.

„Bikovi” iz Salcburga godinama nisu htjeli da čuju za prodaju sjajnog Katalonca, koji je nemilosrdno tresao mreže, ali izgleda da se bliži kraj Matešicovog projekta.

Red Bul je ispao u baražu za Ligu Evrope od Dinama iz Minska, što je bio signal za odlazak Sorijana. Informaciju o prelasku u Bajer je objavio „Mundo deportivo”, koji se poziva na provjerene i pouzdane izvore, bliske igraču koji je ponikao u Espanjolu i igrao za Barselonu B.

Sorijano će se na „Baj areni” pridružiti treneru Leverkuzena Rodžeru Šmitu, sa kojim je radio u Salcburgu. U Leverkuzen je danas već stigao nekadašnji igrač „bikova”, Slovenac Kevin Kampl, koji je došao iz Borusije iz Dortmunda.

„Mundo deportivo” navodi da će visina obeštećenja koje će njemački klub platiti biti između 10 i 12 miliona eura.

Dovođenjem Sorijana, Bajer postaje jedan od najozbiljnijih rivala Bajernu, pošto ima sjajne Džalhanoglua, Kramera, Belarabija, Branta, a čeka i oporavak sjajnog Čileanca Čarlsa Arangisa...