Milner: Siti gledam na televiziji, do sada sam ga gledao sa klupe

"Titula? Vidjeđemo na kraju sezone. U svakom slučaju mi smo ujedinjena grupa, iako je tokom ljeta bilo mnogo promjena. Liverpul ima dobar tim", kazao je Milner.
1 komentar(a)
Milner, Foto: Www.90min.com
Milner, Foto: Www.90min.com
Ažurirano: 26.08.2015. 08:22h

Nakon tri odigrana kola u Premijer ligi, reprezentativac Engleske Džejms Milner nije nezadovoljan svojom ljetošnjom odlukom da dres Mančester sitija promijeni bojama Liverpula.

"Koja je razlika? Sada Siti gledam na televiziji, do sada sam ga gledao sa klupe", objašnjava pomalo ironično 29-godišnji vezista.

"Prezadovoljan sam što sam prešao u Liverpul i uživam u svakom minutu u novoj ekipi. Liverpul je klub nevjerovatne istorije i od igrača koji nosi crveni dres uvijek se očekuje da pobijedi, bilo gdje, protiv bilo koga. To jeste pritisak, ali lijep pritisak", istakao je Milner.

Nakon tri odigrana kola "redsi" imaju sedam bodova i nalaze se u vrhu tabele. Sjajna partija protiv Arsenala u Londonu u ponedjeljak veče bila je na kraju dovoljna za bod (0:0).

"Titula? Vidjeđemo na kraju sezone. U svakom slučaju mi smo ujedinjena grupa, iako je tokom ljeta bilo mnogo promjena. Liverpul ima dobar tim", zaključio je Milner.

Bonus video: