Vujačić briljira na Malti

9 komentar(a)
Aleksandar Vujačić, Budućnost - Zeta, Foto: Vesko Belojevic
Aleksandar Vujačić, Budućnost - Zeta, Foto: Vesko Belojevic
Ažurirano: 23.08.2015. 12:49h

Fudbalski put ubojitog napadača Aleksandra Sašu Vujačića vodio je preko matičnog kluba- barskog Mornara, Petrovca i podgoričke Budućnosti.

I kako to obično biva, kad-tad mora doći do zasićenja od domaćeg fudbala, ali i želje za inostranim angažmanom. I korpulentni Baranin je svoju fudbalsku sreću očigledno pronašao na Malti.

Iako je svaki početak u novom klubu težak a upoznavanje sa novim klupskim drugovima i stručnim štabom donosi bitno drugačiji odnos, očigledno da je bivša vedeta Petrovca i Budućnosti pronašla pravi put kako da se zaista brzo uklopi u novi sistem igre i obaveza...

„Lijepo mi je ovdje, mnoge strvari su drugačije u odnosu na crnogorski fudbal. I njehova igra napreduje iz godine u godinu, Sve je veći broj stranaca koji donose nesumljiv karakter, a domaći igrači srastaju sa njima. Ima par zaista kvalitetnih kubova, i drago mi je što sam baš u jednom od njih", započinje razgovor sa Malte Vujačić.

A popularni „Vuja“ je već u prvom kolu u dresu svog FC „Balzan“, na debiju i to u meču sa šampionom Hiberniansom uspio da postigne svoj privjenac.

Da sreća bude veća, pogodio je mrežu najpoznatijeg kluba sa Malte u 90.minutu i tako donio poravnanje 1:1, i prvi bod svom timu....

„Ušao sam u igru u 65.minutu kada smo gubili 0:1. U samom finišu, postigao sam gol koji je razgalio navijače i donio radost mom timu. Drago mi je da sam već sada opravdao ukazano povjerenje ljudi koji su me angažovali. Obećavam još bolje partije“, zaključuje sa Malte naš internacionalac.

Bonus video: