Bokelj se uopšte ne šali, Lovćen pobjegao sa dna

54 pregleda 0 komentar(a)
Bokelj, Foto: Savo Prelević
Bokelj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.08.2015. 13:19h

Bokelj se očigledno ne šali ove sezone. Iako je još rano za bilo kakve zaključke, Kotorani potvrđuju prognoze sa starta šampionata - da će biti hit ovogodišnjeg prvenstva.

I na drugom uzastopnom gostovanju protiv finaliste Kupa, fudbaleri Bokelja dali su tri gola - baš kao prošle sezone, slavili su pod Malim brdom sa 3:0, i to u kakvom stilu...

Kruna svega je prvo mjesto na tabeli poslije tri kola.

"Znali smo da nas čeka težak posao, ali smo vjerovali da možemo do povoljnog rezultata. Nakon ovakvog trijumfa moram biti zadovoljan. Sve je odlično funkionisalo. Naravno da ambicije rastu, ali nas dobri rezultati neće uspavati", smiruje strasti trener Bokelja Slobodan Drašković.

Nikezić je u 24. minutu načeo domaćina, a ubjedljiv trijumf potpisao je Pržica, golovima u 51. i 70. minutu.

"Šta reći poslije ovakvog rezultata, osim da nismo bili pravi. Nismo bili ni koncentrisani, a protivnik je zasluženo stigao do trijumfa", kratko je rekao trener Petrovca Milorad Malovrazić.

Jedanaestominutnom golgeterskom kanonadom u drugom dijelu, silno motivisani i rastrčani Lovćen se pomjerio sa nule, torpedujući Mornar i prepuštajući mu začelje tabele (3:1).

"Odigrali smo veoma kvalitetno - ozareno je po završetku susreta kazao trener „crvenih“ Slobodan Halilović.

"Bilo nam je teško poslije dva blijeda izdanja i poraza, ali su moji igrači imali savršen odnos prema obavezama".

„Nula“ na odmoru nije otupila borbenu oštricu Lovćena, koga je u nastavku nosila svježina mladih reprezentativaca - Nikola Draganić je u 59. minutu sa ivice šesnaesterca poslao loptu u lijevi donji ugao gola gostiju, dajući primjer Vujanoviću, koji je četiri minuta kasnije na sličan način natjerao Ivanovića na novu predaju.

Kacić je smanjio, a Đalac potvrdio trijumf Lovćena.

Bonus video: