Božović: Hoćemo prvo mjesto na tabeli

1 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: Beta/AP
Miodrag Božović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.08.2015. 16:09h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Javora, ali da će njegova ekipa pokušati da pobijedi kako bi preuzela prvo mjesto na tabeli Super lige Srbije.

"Čeka nas teška utakmica. Javor je jedna od najbolje organizovanih ekipa i nije slučajno prva na tabeli. Oni su jedna od najboljih ekipa u ligi, ali pobjeda je imperativ, želimo da preuzmemo prvo mjesto na tabeli", rekao je Božovič novinarima na stadinu Rajko Mitić.

Crvena zvezda u nedjelju na svom stadionu dočekuje Javor u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Ekipa iz Ivanjice je prva na tabeli sa 15 bodova, dok su crveno-bijeli drugi sa bodom manje.

Prethodnih dana se spekulisalo da će u Ljutice Bogdana doći Predrag Sikimić iz Voždovca i Slavoljub Srnić iz Čukarikog, a Božović je rekao da bi obojicu želio da vidi u svom timu.

"Nadam se da ćemo se dogovoriti sa upravama Voždovca i Čukaričkog oko transefera. Mislim da bismo sa njima završili prelazni rok... Mislim da je naše najveće pojače oporavak Aleksandra Lukovića, nadam se da će odigrati bar dvadesetak minuta protiv Javora", naveo je Božović.

Trener Zvezde je dodao da je Bruno Matos povrijeđen i da bi mogao da se vrati treninzima za sedam dana.

Novinare je zanimalo i da li očekuje nezadovoljstvo u timu ako dođe do gomilanja igrača.

"Uvijek ima nezadovoljnih. Još dva-tri igrača i sa Lukovićem imaćemo sasvim solidnu ekipu, a u januaru, ko dočeka januar, vjerovatno ćemo opet morati da pravimo selekciju igrača. Ako Zvezda želi da napravi tim, koji će da bude šampion i da se bori za Ligu šampiona, to mora da uradi", rekao je Božovć.

Upitan koji bi rezulazat u utakmici Borac-Partizan bio najbolji za Zvezdu, Božović je naveo: "Najbolje za Zvezdu bi bilo da trijumfuje protiv Javora".

Fudbaler Zvezde Srđan Plavšić rekao je da Javor nije slučajno prvi na tabeli, ali da se njegova ekipa dobro spremala jer želi pobjedu i prvo mjesto na tabeli. On je dodao da dobro snašao od dolaska u klub i da su ga svi dobro prihvatili i da jda je dugo u klubu.

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije između Zvezde i Javora igra se u nedjelju od 19.00 na stadionu Rajko Mitić.

Bonus video: