Venger: Jedan poraz nas neće poljuljati

“Sada treba da se skoncentrišemo na utakmicu u nedelju. Način na koji ćemo odgovoriti nakon poraza odrediće cijelu sezonu”, rekao Francuz
0 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Beta/AP
Arsen Venger, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.08.2015. 14:30h

Arsenal će u sljedećem meču, protiv Kristal Palasa, pokazati da poraz od Vest Hema nije poljuljao samopouzdanje i kvalitet igrača, poručio je menadžer "tobdžija" Arsen Venger.

Vest Hem je prošlog vikenda iznenadio izabranike Vengera na "Emiratima", iskoristivši dvije greške golmana Petra Čeha za pobjedu od 2:0.

“Čeh je pametan čovjek i zna vrlo dobro šta mu je činiti. Poraz uvijek boli, analizirali smo šta se dogodilo i to neće poljuljati našu vjeru”, rekao je Venger dodajući da je tim platio za dve greške.

Venger je naglasio da ekipa u meču protiv Vest Hema nije bila dovoljno kreativna i precizna.

“Sada treba da se skoncentrišemo na utakmicu u nedelju. Način na koji ćemo odgovoriti nakon poraza odrediće cijelu sezonu”, rekao je Venger.

Protiv Kristal Palasa igraće Čileanac Aleksis Sančez, koji se vratio treninzima poslije obaveza na “Kopa Americi”, dok će Deni Velbek biti odsutan najmanje tri nedelje zbog povrede koljena.

Arsenal je posljednji put izgubio od Kristal Palasa 1979. godine, ali se klub iz južnog Londona pokazao prilično dobrim otkako se 2013. vrato u Premijer ligu.

Bonus video: