Elber: Gece nije srećan u Bajernu

2 komentar(a)
Mario Gece i Pep Gvardiola, Foto: Beta/AP
Mario Gece i Pep Gvardiola, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.08.2015. 10:21h

Legendarni napadač Bajerna, Brazilac Đovani Elber izjavio je da Mario Gece, koji je došao 2013. godine iz Borusije Dortmund stigao u bavarski klub, ali nije uspio da opravda visoka očekivanja na Alijanc areni, ne djeluje srećno u minhenskom klubu.

"Postoji velika razlika između onoga kako je igrao u Dortmundu i kako sada igra. Kada fudbaler nije srećan, on mnogo razmišlja o svakom potezu i stvari ne funkionišu najbolje na terenu", rekao je Elber za AZ.

Elber je dodao da Bavarci ne bi trebalo da se odreknu Gecea, iako je interesovanje za 23-godišnjeg reprezentativca Njemačke pokazao Juventus.

"Ne znam kakav Gece ima odnos sa Gvardilom. Malo me podsjeća na Brazilce. Njima uvijek moraš da laskaš i dižeš im samopouzdanje. Potrebno mu je reći da si tu zbog njega i da želiš da mu pomogneš", objasnio je Elber.

Elber je dres Bajerna nosio od 1997. do 2003. godine. Za minhenski klub odigrao 190 utakmica i postigao 108 golova, a osvojio je Ligu šampiona, četiri titule prvaka Njemačke, tri nacionalna kupa i Interkontinentalni kup.

Bonus video: