Rodriges: Nisam tražio od kluba da me proda

"Roberto je dao „nesrećnu“ izjavu", rekao španski reprezentativac
0 komentar(a)
Pedro Rodriges, Foto: Beta-AP
Pedro Rodriges, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 12.08.2015. 07:12h

Barselona je u “ludom“ meču savladala Sevilju (5:4) i osvojila Superkup Evrope.

Junak je bio Pedro Rodriges, koji je postigao gol u 115. minutu.

Nakon meča bio je u centru pažnje, što zbog pogotka što smo izjave sportskog direktora Katalonaca Roberta Fernandesa da je tražio da napusti „Nou Kamp“.

"Roberto je dao „nesrećnu“ izjavu, on ne zna šta sam ja sve doživio u Barseloni. Razgovarao sam sa predsjednikom i još nekim ljudima iz uprave, ali nisam tražio da me prodaju“, rekao je Rodriges.

Iako je svom timu donio trofej, nije bio previše rspoložen nakon meča.

"Dao sam taj pogodak, ali je ovo trijumf tima. Drago mi je zbog pobjede, titule, novih srećnih trenutaka... Teška je situacija za mene, bio sam ljut što nisam igrao od početka, ali sam profesionalac i tako ću se uvijek ponašati. Pošto nije igrao Nejmar, očekivao sam da budem u startnoj postavi, ali je trener izabrao Rafinju“.

Na pitanje da li želi da ode, bio je jasan.

„Ne, ne želim, ali je situacija komplikovana. Ne radi se o novcu, kako neki kažu, već je riječ o nepoštovanju. Ambiciozan sam, želim da igram, a ostao ili ne, Barselona će uvijek biti moj tim“, zaključio je reprezentativac Španije.

Pedro se nalazi na listama želja Mančester junajteda, Čelsija i Mančester sitija, a do kraja prelaznog roka ostalo je još 15-tak dana.

Bonus video: