Murinjo „otjerao” lijepu doktorku iz stručnog štaba

8 komentar(a)
Karneiro i Murinjo, Foto: Reuters
Karneiro i Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.08.2015. 19:40h

Kad nešto naumi, teško ga je zaustaviti. “Ruši” sve pred sobom, nema milosti čak i kada je žena u pitanju. Žoze Murinjo je odlučio da iz svog stručnog štaba eliminiše lijepu doktorku Evu Karneiro.

Kako su objavili britanski mediji, Karneiro zvanično ostaje na čelu doktorskog tima Čelsija, ali je londonski klub poslušao Portugalca, pa Karneiro ubuduće neće moći da sjedi na klupi na utakmicama, neće putovati i boraviti sa ekipom u hotelu.

Karneiro je platila ceh zbog toga što je prošle subote, u finišu meča između Čelzija i Svonsija (2:2), itekako naljutila Murinja pošto je zajedno sa fizioterapeutom Džonom Fernom uletjela u teren da asistira Edenu Azaru koji se požalio na povredu nakon jednog starta.

Problem je što je Murinjo smatrao da je ta intervencija na terenu bila nepotrebna, a Azar je morao van terena kako bi mu se ukazala pomoć, zbog čega su “plavci” nekoliko sekundi igrali sa devet igrača, s obzirom na to da je u 52. minutu isključen golman Kurtoa.

"Vidjelo se odmah da se ne radi o ozbiljnoj povredi. I da si sekretar kluba, a ne doktor, moraš da shvatiš šta se dešava na terenu", “grmio” je nakon meča Murinjo.

Evi Karneiro nije pomogla ni podrška navijača na društvenim mrežama, koji su velikom većinom stali na njenu stranu.

"Ne želimo da komentarišemo interne stvari u stručnom štabu", saopšteno je iz Čelsija.

Bonus video: