Mi smo ključni UEFA partner u Crnoj Gori

Samo na Areni sport, gledaoci će imati prilike da gledaju oba polufinala Lige šampiona i naravno finale", kažu iz TV Arena Sport
338 pregleda 12 komentar(a)
Liga šampiona, Foto: Google
Liga šampiona, Foto: Google
Ažurirano: 11.08.2015. 16:33h

Povodom informacije o prenosu utakmica Lige šampiona, odlasila se TV Arena sport. U saopštenju se, između ostalog, kaže:

"Kao i u prethodne tri sezone, TV Arena sport je ključni UEFA partner u Crnoj Gori, tako da će utorkom Liga šampiona moći da se gleda isključivo na svim kanalima naše televizijske platforme, srijedom će takođe na raspolaganju biti mečevi na našim kanalima, kao i četvrtkom utakmice Lige Evrope.

Samo na Areni sport, gledaoci će imati prilike da gledaju oba polufinala Lige šampiona i naravno finale", kažu iz TV Arena sport.

"Radujemo se pojavljivanju novih televziijskih kanala, kada je u pitanju emitovanje najatraktivnijeg fudbala u Evropi, ali želimo da napomenemo da se kvantitet i kvalitet UEFA sadržaja na svim našim kanalima, nije promijenio ni za sekund u odnosu na prethodne sezone.

Podsjećamo vas da utakmicu prvog kola plej-ofa za Ligu šampiona, BATE - Partizan, u utorak 18. avgust, možete da gledate samo kod nas. TV Arena sport, sa šestogodišnjim iskustvom u emitovanju UEFA takmičenja, sa nestrpljenjem očekuje početak sezone i svim televizijskim emiterima Lige šampiona i Lige Evrope u regionu, želi puno sreće".

Bonus video: