Radončić za još jači Mornar

76 pregleda 1 komentar(a)
Dženan Radončić, Foto: Reuters
Dženan Radončić, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.08.2015. 07:44h

Iako je prelazni rok u crnogorskom fudbalu zvanično završen, FK „Mornar“ bi mogao iskoristiti popularno pravilo „džokera“ i registrovati još jednog igrača u narednom periodu. I to bi bila prava transfer „bomba“.

Naime, crnogorski internacionalac Dženan Radončić već se uključio u trenažni proces barskog prvoligaša, i ako se slože sve kockice mogao bi biti praktično najveće pojačanje Mornara u ovom prelaznom roku.

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, bivši fudbaler Rudara, Partizana, Inčeona, Kofua, Seongama, Suwona, Omije i Oite već nekoliko dana nalazi se u Baru, oporavlja od povrede i lagano ulazi u trenažni proces.

Već je odradio i dva treninga, a ukoliko oporavak bude išao prema predviđenom planu, postoji velika mogućnost da korpulentni napadač obuče dres barskog prvoligaša.

Fudbaler koji je uspješnu karijeru gradio u zemlji i inostranstvu, prema našim saznanjima zainteresovan je da pomogne klubu...

„Tačno je da se Radončić priključio treninzima našeg kluba. Takođe je tačno da postoji obostrana želja da se uspostavi saradnja u ovoj takmičarskoj sezoni. Dženan se lagano oporavlja od povrede koja ga je u prethodnom periodu udaljila od fudbala, i taj oporavak za sada ide dobro. Ukoliko se osjeti spremnim, naravno da ćemo iskoristiti pravilo o registraciji jednog igrača nakon završetka prelaznog roka i dovesti ovog fantastičnog fudbalera u naš klub. Tu je, vrijedno radi sa nama i spreman je da pomogne klubu", potvrdio nam je ovu informaciju sekretar FK Mornar Nikola Simović.

Nakon povratka Mitra Novakovića u matični klub, te angažmana nekoliko pojačanja koja su već na startu prvenstva potvrdila taj epitet, u Baru bi uskoro mogao da zaigra još jedan poznati crnogorski internacionalac.

Nesumljivo da bi svojim umijećem, kvalitetom i iskustvom predstavljao najzvučnije pojačanje Mornara u prelaznom roku.

Bonus video: