Liga šampiona i Liga Evrope u Crnoj Gori na Sport klubu

Sport klub će gledaocima u Crnoj Gori ponuditi najbolje mečeve srijedom i četvrtkom u oba takmičenja
480 pregleda 43 komentar(a)
Liga šampiona, Foto: Google
Liga šampiona, Foto: Google
Ažurirano: 10.08.2015. 12:50h

Od ove sezone gledaoci u Crnoj Gori imaće priliku da prate i mečeve Lige šampiona i Lige Evrope na Sport klubu, vodećem sportskom kanalu u regionu.

Tako će se ova dva fudbalska takmičenja pridružiti engleskoj Premier ligi, španskoj Primeri, kvalifikacijama za Evropsko i Svetsko prvenstvo u fudbalu, fudbalskim prvenstvima Holandije, Portugala, Austrije, Rusije, Ukrajine, Švajcarske, najvećim teniskim turnirima i košarkaškim takmičenjima, Formuli 1, Moto GP-ju i drugim najvećim sportskim manifestacijama.

"U sportu, kao i u životu, najvažnije je zadržati one vrijednosti koje imaš i dodati po još neki biser. Upravo to se trudimo i mi u Sport klubu. Poslije nedavnog priznanja španske Primere, sa kojom smo produžili ugovor na još tri godine, i UEFA nas je prepoznala kao najozbiljnijeg partnera na teritoriji Crne Gore. Ljubiteljima fudbala mogu da garantujem, kao i do sada, najbolju sliku i najstručnije komentatore, što je i najvažnije za uživanje u velikim sportskim događajima", izjavio je direktor i glavni i odgovorni urednik Sport kluba Nemanja Simeunović.

Sport klub će gledaocima u Crnoj Gori ponuditi najbolje mečeve srijedom i četvrtkom u oba takmičenja.

Bonus video: