Karijus nepoželjan i u Bešiktašu

Na navodnu odluku trenera Šenola Guneša uticala je greška 25-godišnjeg golmana na meču sa Malmeom u Ligi Evrope, kad je primio još jedan gol koji ide njemu na dušu
0 komentar(a)
Loris Karijus, Foto: Reuters
Loris Karijus, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.10.2018. 17:32h

Loris Karijus je pokunjen otišao iz Liverpula, ali se čini da je izabrao lošu sredinu za nastavak karijere, tamo gdje se kiks još manje oprašta.

Uoči nastavka sezone, u Bešiktašu su blizu odluke da sklone njemačkog golmana iz startnih 11.

Na navodnu odluku trenera Šenola Guneša uticala je greška 25-godišnjeg golmana na meču sa Malmeom u Ligi Evrope, kad je primio još jedan gol koji ide njemu na dušu.

Guneš mu je dao šansu da se popravi na gostovanju Konji, neposredno prije reprezentativne pauze, ali Loris Karijus je i tu primio dva gola.

Zbog toga u stručnom štabu Bešiktaša žele da sklone Njemca sa crte, a vrate iskusnijeg Tolgu Zengina. Možda već na nedjeljnom gostovanju Gectepeu, a skoro izvjesno za duel sa Genkom u Ligi Evrope predstojećeg četvrtka.

Greška koju je Loris Karijus napravio protiv Malmea samo je upotpunila kolekciju bisera u posljednjih nekoliko mjeseci, jer je zabrljao u finalu Lige šampiona protiv Reala, potom na početku priprema Liverpula, zbog čega je i odlučeno da ode na pozajmicu na Bosfor.

I to u trajanju od dvije godine, koliko bi, smatra Karijusov zemljak Uli Štajn, bilo dovoljno da se sabere.

„Karijus izgleda kao neko ko misli da je važnije da se slika i postavlja fotke po društvenim mrežama, nego da pruža dobre partije na terenu. Potrebne su mu dvije savršene sezone da dokaže i sebi i drugima kakav je golman”, rekao je Štajn, nekadašnji čuvar mreže Hamburga, Ajntrahta i Armenije iz Bilefelda.

Bonus video: