"Cakan sport" uz svoje Barane

Igrači Mornara će igrati u opremi "Asics", a "Cakan sport" je tehnički sponzor i Rudara
489 pregleda 5 komentar(a)
FK Mornar i Cakan sport, Foto: Privatna arhiva
FK Mornar i Cakan sport, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.08.2015. 20:55h

Fudbalski klub Mornar je, osim u igračkom kadru, dobio i veliko pojačanje na planu tehničke saradnje.

Naime, danas je potpisan ugovor između potpredsjednika Mornara Dušana Raičevića i direktora firme "Padrino Mont- Cakan sport" Suana Hodžića.

Poznati lanac butika će u predstojećoj sezoni biti sponzor kompletne opreme barskog prvoligaša, a prvi promoteri novih dresova u kojima će Mornar nastupati ove sezone bili su prvotimci Mitar Novaković i Benjamin Kacić.

"Vrijedno smo radili u prethodnom periodu da klub pojačamo u svim segmentima. Doveli smo u klub momke koji su ponikli u Baru i uz nekoliko pojačanja sa strane napravili dobru cjelinu. Sada smo dobili i veliko pojačanje na administrativnom planu. Drago nam je što smo naišli na razumijevanje kod vlasnika poznatog sportskog brenda „Cakan sport” Radomira Novakovića Cakana, koji je odlučio da Mornar tehnički podrži u predstojećoj sezoni", istakao je na pres konferenciji Raičević.

Novaković je poručio da je osjetio da je pravi momenat za početak saradnje, jer je zadovoljan promjenama u klubu.

"Ovo je pravi momenat za pomoć, jer je situacija u rukovodstvu kluba drugačija. Kao Baranin i iskreni navijač Mornara, odlučio sam se za ovaj potez, iako se to tek sada događa. Iskreno želim da se ne ponove neke ranije sezone i baraž mučenja. Mornar kao pravi gradski klub, duge istorije i tradicije, to ne zaslužuje", istakao je uspješni barski biznismen.

Bonus video: