CRNA GORA I SRBIJA U ČETVRTAK POD GORICOM

Ultra Crna Gora: Zaboravite politiku, dođite da bodrimo "sokole"

Navijači crnogorske reprezentacije poručuju da meč protiv Srbije u Ligi nacija nije ništa drugačiji od utakmica koje su do sad, uz podršku "dvanaestog igrača" sa tribina, igrane u Podgorici
90 pregleda 13 komentar(a)
Crna Gora fudbal, Foto: Savo Prelević
Crna Gora fudbal, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.01.2019. 01:51h

Meč fudbalskih selekcija Crne Gore i Srbije u Ligi nacija u četvrtak, 11. oktobra u Podgorici, nije ništa drugačiji od utakmica koje su do sada odigrane pod Goricom uz podršku "dvanaestog igrača" sa tribina, poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora.

Navijači pozivaju sve koji žele da dođu na utakmicu da zaborave na politiku i isključivo pruže podršku izabranicima Ljubiše Tumbakovića.

"Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na śever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i vječita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je. Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pjevamo i zagrijemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad - još jedan protivnik zube slomit. Mala Crna gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju đecu, a 11 sokolova će već nać način da uđe u legendu i ovog puta. Vjerujemo u njih, a kako mi ne možemo igrat, neka ih nosi naš huk, pa što ko ponese. Vjerujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu - za slavu, za narod - za državu!" poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora.