Ronaldo ljutito prekinuo intervju za CNN

1 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.08.2015. 09:19h

Zvijezda Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo ljutito je i uz psovke prekinuo intervju za program CNN na španskom, jer nije htio da odgovara na pitanja o korupcijskom skandalu u FIFA i o organizaciji Svjetskog prvenstva u Kataru.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta namjeravao je da u intervjuu za CNN promoviše svoju novu liniju slušalica za mobilne uređaje, zbog čega je i došao u SAD, ali uslijedila su "ozbiljna" pitanja na koja Ronaldo nije želio da odgovori.

Na pitanje kako se korupcionaški skandal u FIFA odražava na fudbalsku igru i da li ga sve to brine, Ronaldo je odgovorio - "Hoćete li da budem iskren? To me uopšte ne dodiruje. Imam svoju profesiju, svoj posao, dajem sve od sebe za svoj klub, a ostalo me ne interesuje".

Na insistiranje novinara da kaže šta o tome misle njegovi saigrači, Ronaldo nije bio mnogo rječitiji - "Ne znam, morate sa njima da razgovarate, ne mogu da odgovaram u nečije ime".

A na pitanje da li o tome ipak razgovaraju u svlačionici, Portugalac je rekao da o tim problemima u fudbalu ne progovaraju ni riječ.

"Razgovaramo o muzici, o djevojkama, o modi, cipelama, torbama i koferima, o nakitu i frizurama... Hoćete još? Hoćete cio spisak?", rekao je Ronaldo, kome je već ponestajalo strpljenja.

Ono je potpuno iščezlo kada je novinar zaustio da, nakon pitanja o skandalu u FIFA, dobije od Ronalda izjavu o Svjetskom kupu u Kataru, jer je fudbaler momentalno ustao, gunđajući na portugalskom i skinuvši slušalice. ;

Usput, izgovorio je nekoliko psovki, revoltiran pitanjima i temama kojima je CNN želio da otvori intervju.

Bonus video: