Milić: Pokušaću da zadržim utisak koji su ostavili igrači sa Balkana

„Ritam je jak, a forsira se igra krila, što mi se sviđa. Igram dobro glavom, a za svoju visinu sam i dosta brz“, rekao je doskorašnji napadač Mladost
3 komentar(a)
Bogdan Milić, Foto: Osasuna.es
Bogdan Milić, Foto: Osasuna.es
Ažurirano: 03.08.2015. 14:23h

Bogdan Milić je i zvanično predstavljen u Osasuni, klubu koji će se ove sezone takmičiti u Segundi.

Dvometraš koji je donedavno igrao za Mladost je na promociji poručio da će učiniti sve da opravda povjerenje koje mu je ukazano.

"Prije mjesec sam imao ponuda sa svih strana, ali kada se Osasuna javila, čvrsto sam odlučio da samo sa njom pregovaram, jer mi je španski fudbal najdraži. Trudiću se da opravdam povjerenje i ostavim dobar utisak".

„Neću imati problema sa adapatacijom. Saigrači su me dobro prihvatili, mada još postoji barijera u komunikaciji, ali ćemo je brzo prevazići. Trener mi je rekao da ću odigrati nekoliko minuta u nedjelju, ali moram naporno da radim da bih uhvatio ritam u kojem je ekipa. Biću pravi za 10-12 dana“, rekao je Milić.

Napadač koji je igrao u Holandiji (Den Hag), Rusiji (Krila Sovjetov, Spartak Naljčik), Češkoj (Viktorija Plzenj) i Koreji (Gvangžu i Suvon) je istakao da mu se sviđa stil igre koji forsira klub iz Pamplone.

„Ritam je jak, a forsira se igra krila, što mi se sviđa. Igram dobro glavom, a za svoju visinu sam i dosta brz“.

Na kraju promocije, na kojoj se pojavio sa sportskim direktorom Osasune Petrom Vasiljevićem, otkrio je da bi volio da igra kao Savo Milošević u tom klubu. Mada će to biti jako teško...

„Uvijek sam želio da igram u Španiji. Bolje poznajem Primeru, ali čujem da je Segunda veoma izjednačena. Moj uzor je Savo Milošević, pokušaću da zadržim utisak koji su igrači sa Balkana ostavili u Osasuni“, zaključio je Milić, koji je u Crnoj Gori igrao za Budućnost, Rudar i Mladost.

Bonus video: