Jovetić: Nadam se da će Inter ponovo biti tamo gdje mu je mjesto

72 pregleda 9 komentar(a)
Jovetić, Foto: Inter.it
Jovetić, Foto: Inter.it
Ažurirano: 01.08.2015. 12:16h

Stevan Jovetić je juče i zvanično postao igrač Intera, danas je prvi put trenirao i govorio kao novi član "neroazura".

"Veoma sam srećan što sam dio tako velikog kluba kakav je Inter. Nadam se da ćemo ostvariti velike stvari, da će Inter ponovo biti tamo gdje mu je mjesto. Najvažnije je da pobjeđujemo, siguran sam da imamo dobru ekipu. Spremni smo da pružimo maksimum, nadamo se uspjesima", rekao je Jovetić za "Premium Sport".

Na pitanje šta je odlučilo da dođe u Inter, Joj-Jo je odgovorio:

"Razgovarao sam sa Robertom Manćinijem i Pjetrom Auzilijom (sportski direktor Intera, prim.a.). Oni su me ubijedili da dođem u Inter i veoma sam srećan zbog te odluke", dodaje Jovetić.

Crnogorski napadač ističe da je u Mančester sitiju "imao problema, ali da nije bio jedini".

"Kada sam bio zdrav, trener (Pelegrini, prim.a.) mi je davao malo prostora za igru. Čas sam igrao, čas nisam, ali ne želim o tome da pričam. Bilo mi je lijepo u Sitiju, želim im da osvoje sve što mogu", poručio je Stevan.

Jovetić je svjestan da je Juventus i dalje prvi favorit.

"To će biti lijep izazov. Juventus je posljednjih godina najjači. Nadamo se da možemo da ih pobijedimo", istakao je Jovetić.

Jovetić će danas biti u avionu sa još 19 igrača, koji putuje u Istanbul na nedjeljni prijateljski meč sa Galatasarajem, koji je dogovoren još prilikom transfera Snajdera iz Intera u turski klub.

S obzirom da ga vodi sa ekipom, vrlo je vjerovatno da će Roberto Manćini omogućiti Jovetiću i da debituje, da odigra koji minut protiv Galatasaraja. Uostalom, Stevan je prošao prvi dio priprema sa Sitijem, pa je u dobrom trenažnom ritmu...

Bonus video: