Pogba: Mogu da zamijenim Vidala

0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Beta/AP
Pol Pogba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.07.2015. 12:49h

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je danas da na pravi način može da zamijeni u timu Artura Vidala, koji je ovog mjeseca napustio klub i otišao u Bajern iz Minhena.

Vidal je za četiri sezone u Juventusu postigao 35 golova, a prošle sezone osam u svim takmičenjima, dok je Pogba za tri godine postigao 20 golova.

"Igraću na svakoj poziciji na kojoj sam potreban treneru i biću zadovoljan. Osjećam se dobro kada igram na poziciji ofanzivnog veznog igrača iza dvojice napadača. Vidjećemo šta će biti, ali uživam u toj ulozi", rekao je Pogba za Gazeta delo Sport.

"Mislim da mogu da budem naš najproduktivniji fudbaler sredine terena. Dvojica veznih igrača su otišla, ali mnogo sam naučio od njih. Sada moram da pokažem da sam sazrio", dodao je on.

Juventus su ovog ljeta napustila trojica važnih igrača, Vidal, Andrea Pirlo i Karlos Teves.

"Izgubili smo važne igrače, ali smo i doveli nekolicinu iskusnih fudbalera. Mi smo Juventus i uvijek moramo dobro da igramo i postižemo dobre rezultate. Mislim da možemo da osvojimo petu uzastopnu titulu ako to zaista želimo. Od nas sve zavisi. Biće teže nego prethodnih godina, ali zbog toga moramo da budemo zaista koncentrisani", rekao je Pogba.

Bonus video: