FIFA je ljuta samo na Ronalda, Mesi je na vrijeme javio da ne dolazi

"Ronaldova odluka da ne dođe u London izazvana je time što on nije bio izabran za najboljeg", navodi list riječi visokog zvaničnika svjetske kuće fudbala
60 pregleda 1 komentar(a)
ronaldo, Foto: Reuters
ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.09.2018. 14:39h

Iako ni Kristijano Ronaldo ni Leo Mesi nisu došli u London, čelnici Fife su ljuti samo na jednog od njih, pišu španski mediji.

Leo Mesi nije ni bio kandidat za nagradu "The Best", a kako navodi "Mundo deportivo", Barselona je na vrijeme najavila da Argentinac nije u mogućnosti da dođe na svečanost zbog iznenadnih porodičnih obaveza.

Ronaldo je, s druge strane, u nedjelju, dan pred proglašenje, obavijestio da ne dolazi, čime je, smatraju u Fifi, uticao da se smanji neizvjesnost oko toga kome će pripasti nagrada za najboljeg igrača godine.

"Ronaldova odluka da ne dođe u London izazvana je time što on nije bio izabran za najboljeg", navodi list riječi visokog zvaničnika svjetske kuće fudbala.

I Juventus je kasno, na zvaničnom nivou, saopštio da Portugalac neće doći na manifestaciju.

I Ronaldo i Mesi nisu dobili nagradu kao članovi najboljeg tima svijeta u 2018. godine, u anketi FIFPro organizacije.

Umjesto 11, na bini se pojavilo devet fudbalera.

Ronaldo nije bio ni na svečanosti Uefe u Monte Karlu, krajem avgusta, kada je takođe Luka Modrić dobio priznanje za najboljeg fudbalera Evrope u sezoni 2017/18.

Bonus video: