Šćepanović: Bili smo smušeni

61 pregleda 0 komentar(a)
Marko Šćepanović, Foto: Savo Prelević
Marko Šćepanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.07.2015. 10:45h

Četiri sedmice trajala je evropska avantura Mladosti, jedinog crnogorskog kluba koji je ovog ljeta prošao makar jednu prepreku na međunarodnoj sceni.

U podgoričkom klubu vjerovatno bi odmah potpisali da im svako ljeto bude kao ovo, ali moraju da žale - ako ni zbog čega drugog onda zbog pobjede nad Kukešijem u Tirani (1:0), što je prije dvije noći olako prosuto u Podgorici (2:4).

"Potpuno smušeno smo ušli u utakmicu, amaterski smo primili golove, tamo gdje je trebalo da budemo najgušći i najčvršći, kroz sredinu. Kada smo primili prvi gol kao da su nam se svezale noge, izgubili smo raspored na terenu, nije se znalo gdje je čija pozicija, a to je nedopustivo na ovom nivou", kaže Marko Šćepanović, strijelac gola za 1:3 koji je vratio nadu, ispostavilo se nerealnu...

"Ne znam zašto je to tako, ali kao da je pobjeda u Albaniji povećala pritisak, igrali smo pod nekim dodatnim opterećenjem. Znali smo i nakon prve utakmice da je Kukeši opasna ekipa, što se nažalost pokazalo u revanšu. Ne žalimo toliko što smo ispali, jer Kukeši je bio bolji i zasluženo je prošao dalje, ali žalimo što smo imali fantastičan rezultat iz prvog meča i što smo ga tako olako ispustili u revanšu", kaže Šćepanović.

Trener Nikola Rakojević dao je igračima tri slobodna dana, Mladost se sprema za domaće prvenstvo.

"Bilo je ovo još jedno uspješno ljeto u Evropi, niko nas nije vidio ni u 2. kolu, a kamoli da budemo na korak od trećeg", zaključuje Šćepanović.

Bonus video: