Predsjednik Atletika: Jedino je Juventus poslao ponudu za Mandžukića

82 pregleda 1 komentar(a)
Mario Mandžukić, Foto: Tviter
Mario Mandžukić, Foto: Tviter
Ažurirano: 25.07.2015. 10:03h

Fudbalski klub Juventus jedini je poslao ponudu Atletiku za hrvatskog igrača Marija Mandžukića, iako se više timova interesovalo za njega, rekli su danas čelnici kluba iz Madrida.

"Mandžukić je puno pomagao ekipi i vjerujem da će uspeti u Juventusu jer je dobar igrač. Nismo pogriješili što smo ga doveli... Juventus je jedini poslao ponudu, nama je bila prihvatljiva nakon čega smo se dogovorili. Vjerujem da su na kraju svi zadovoljni ovakvim raspletom", rekao je za Hinu predsjednik Atletika Enrike Serezo.

Fudbaleri Atletiko Madrida se nalaze na pripremama u Los Angeles de San Rafaelu, mjestu udaljenom 70 kilometara od Madrida.

U tom mjestu je ovih dana trebalo da bude i Mandžukić budući da je imao ugovor s Atletikom do leta 2018, ali je on prošlog mjeseca prodat Juventusu za 19 miliona evra. Atletiko je napustio nakon samo jedne sezone.

Ukoliko se ostvare dogovoreni sportski rezultati, iznos može da naraste sa 19 na 21 milion eura.

Njemačkom prvaku Bajernu iz Minhena pre godinu dana Atletiko je platio 22 miliona.

Sportski direktor Hose Luis Kaminero, koji je učestvovao u tom transferu, rekao je da je bio u kontaktu sa više klubova.

"Juventus nije bio jedini zainteresoran, bilo je više klubova koji su se javljali oko Mandžukića", naveo je on, ali nije otkrio imena tih klubova.

Bonus video: