Rakojević: Nismo ponovili defanzivno izdanje iz Tirane

Nismo bili ni blizu igre u odbrani koju smo imali u prvom meču u Tirani. Prva dva gola primili smo kroz sredinu, maltene kroz srce šesnaetesrca, a tu smo trebali da budemo najgušći", kazao je Rakojević.
10 komentar(a)
Rakojević, Foto: Savo Prelević
Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.07.2015. 22:59h

Trener Mladosti Nikola Rakojević kazao je nakon poraza od Kukešija (4:2) da je presudilo mnogo lošije defanzivno izdanje njegovog tima u odnosu na prvi duel.

"Nismo bili ni blizu igre u odbrani koju smo imali u prvom meču u Tirani. Prva dva gola primili smo kroz sredinu, maltene kroz srce šesnaetesrca, a tu smo trebali da budemo najgušći, kao što je bio slučaj u prvoj utakmici. Bili smo smušeni", kazao je Rakojević.

Kukeši je, po njemu, zasluženo prošao u narednu rundu.

"U ovom trenutku pokazali smo koliko stvarno možemo, Kukeši je bio bolji i zasluženo je prošao dalje. Drago mi je na kraju da smo postigli dva gola, jer sam na poluvremenu pokušavao da ubijedim igrače da makar jednom pogode mrežu. U nastavku smo morali da jurimo rezultat, a to je najteže u fudbalu, jer smo ostavljali dosta prostora brzim igračima protivnika. Pravili smo dosta grešaka u veznom redu, bilo je mnogo pogrešnih pasova i to nam je otežalo posao. Takođe, gubili smo dosta snage da ispravimo propuste. Igrači Kukešija su kvalitetni internacionalci i znali su da nas kazne", zaključio je Rakojević.

Bonus video: