Ronaldo opsovao Rafu, trener kaže da je sve OK

1 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.07.2015. 17:15h

Rafa Benites je osjetio kako je teško biti trener Reala. Iako iskusan i spreman da podnese teret koji nosi funkcija trenera najvećeg kluba na svijetu, vjerovatno je bio u stanju blagog šoka kada je pročitao internet izdanja španskih medija i vidio natpise i komentare o sukobu sa Kristijanom Ronaldom, tokom jednog od treninga na pripremama u Australiji.

Priča ide ovako - Benites je poništio gol Ronalda na trening utakmici, a najbolji igrač Reala odbrusio „vai caralho“, što je na portugalskom jaka psovka i uvreda.

Mediji su prenijeli da je Ronaldo bukvalno to sasuo u lice treneru, te da mu je kasnije dobacio da uvijek ima nešto protiv njega.

O odnosu između najboljeg igrača i novog trenera Reala španski mediji pišu od trenutka kada je Benitea postavljen, uvijek naglašavajući da su prilično zategnuti, te da Ronaldo nije zadovoljan izborom i da mu se ne sviđa stil igre koji traži bivši strateg Valensije, Liverpula, Čelzija, Intera i Napolija.

Zbog svega toga Benites je juče, na pres konferenciji uoči prijateljskog meča sa Mančester sitijem (petak, 12 sati po našem vremenu), mnogo vremena proveo demantujući da između njega i Ronalda postoje nesuglasice.

"Ronaldo je neviđeni takmičar, njegova želja da pobijedi je ogromna i ispoljava je u svakom trenutku. Zbog toga je, između ostalog, najbolji na svijetu. Trenira maksimalno odgovorno, on je veliki profesionalac. Što se tiče našeg odnosa - razgovaram sa njim, kao i sa svim igračima. Pričamo o fudbalu, o onome što nas čeka i što očekujem od njih, i u svakom trenutku naš odnos je onakav kakav bi trebalo da imaju trener i fudbaler. Nekim nebitnim stvarima i trenucima daje se prevelika važnost", rekao je Benites.

Bonus video: