Jovetić na pozajmici u Interu

3 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta-AP
Jovetić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 23.07.2015. 15:16h

Salah je sve bliži Romi (mada se u trku uključio i Napoli), Šaćiri je blizu prelaska u Šalke, pa Inter može odlučnije da krene u trku za Stevana Jovetića – kako javljaju italijanski mediji, Inter je na korak od dovođenja crnogorskog napadača, a ostaje da se definišu uslovi transfera.

Skaj Sport je objavio da će Jovetić stići na dvogodišnju pozajmicu u Inter, uz obavezu da ga milanski klub od Mančester sitija otkupi za 24 mjeseca. Skaj Sport navodi da bi Siti za dvije godine trebao da dobije 15 miliona obeštećenja, plus određene bonuse.

Tutosport piše da još uvijek postoji razlika u visini obeštećenja, jer Siti traži 21 milion, Inter je spreman da isplati 15. Ali, činjenica da bi obeštećenje morao da isplati tek 2018. godine, znatno olakšava posao Interu u ovoj priči.

Tutosport navodi da Jo-Jo jedva čeka da počne novu avanturu, s obzirom na to da je, piše list, početkom jula preko menadžera Faljija Ramadanija već dogovorio sopstvene uslove (četvorogodišnji ugovor, uz godišnju zaradu od 3,5 miliona eura).

“Jovetić ima odličan šut, a može da igra na svim pozicijama u napadu”, rekao je nedavno potpredsjednik Intera Havijer Zaneti.

Jovetić je 2013. prešao iz Fiorentine u Mančester siti, u kojem je odigrao 39 utakmica i postigao 11 golova. Sa Sitijem je osvojio titulu Premijer lige i Liga kup.

Bonus video: