Klop o povrijeđenim igračima: Sigruno je samo da Keita neće igrati

Tokom reprezentativnih akcija minulih 14 dana povrijedili su se Virdžil van Dajk, Nabi Keita, Sadio Mane i Mohamed Salah
0 komentar(a)
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.10.2018. 15:39h

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop na današnjoj pres konferenciji uoči sjutrašnjeg duela sa Hadersfildom u Premijer ligi (18:30) ostao je "zakopčan do grla", kada je u pitanju zdravstveni bilten njegovih igrača.

Tokom reprezentativnih akcija minulih 14 dana povrijedili su se Virdžil van Dajk, Nabi Keita, Sadio Mane i Mohamed Salah.

Ono što je sigurno, to je da za meč sa Hadersfildom neće konkurisati Nabi Keita, koji je povrijedio butni mišić, dok će situacija sa Maneom i Salahom biti jasnija nakon dodatnih testiranja, uoči duela sa timom iz Jorkšira.

"Imali smo juče trening i nekoliko igrača je treniralo, tako da ćemo vidjeti kako će oni reagovati na to. Jedna stvar je samo sigurna, a to je da Nabi Keita neće konkurisati za tim, a sa ostalima moramo da vidimo kako se razvija situacija", ostao je zagonetan Njemac.

Virdžil van Dajk povredu rebara vuče od ranije, pa nije ni igrao u prijateljskom duelu Holandije i Belgije.

"Svi ste vidjeli kada je izašao na utakmici sa Sautemptonom. Nije bilo većih problema. Vratio se vrlo brzo. Fudbaleri moraju puno da igraju sa nekom vrstom bola. Sada je sve u redu, on više nema problema sa tim", rekao je Klop na današnjem brifingu sa medijima, a prenosi Sky.

Bonus video: