Mitar Novaković ponovo u Mornaru

Bivši reprezentativac Crne Gore, Mitar Novaković, biće najzvučnije pojačanje Mornara u prelaznom roku
149 pregleda 2 komentar(a)
Mitar Novaković, Foto: Fscg.me
Mitar Novaković, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 23.07.2015. 11:51h

Bivši reprezentativac Crne Gore, Mitar Novaković, biće najzvučnije pojačanje Mornara u prelaznom roku. Bivši fudbaler „Amkara“ i mnogih drugih klubova, odlučan je u namjeri da pomogne svojim velikim iskustvom i nespornom klasom klubu u kojem je ponikao.

Iako je napravio kratku pauzu od fudbala, nema sumnje da je odlični vezista još uvijek u stanju da svojim autoritetom i igračkim kvalitetima donese „Mornaru“ kvalitet više...

"Mitar je veliko pojačanje. Vjerovatno i najveće u ovom prelaznom roku. Presudila je njegova velika ljubav prema klubu u kojem je ponikao i ispisao lijepu fudbalsku i reprezentativnu karijeru. Potpuno je logično da nakon pauze nije potpuno spreman za iskušenja koja nas očekuju, ali znajući o kakvom se radniku radi, nema sumnje da će kako sezona bude odmicala, dati svoj puni doprinos. On je autoritet i na terenu, ali i van njega i biće pravi vođa mlađim momcima u Mornaru", kategoričan je šef stručnog štaba Rudolf Roki Marčić.

A popularni „ Mrčo“ želi da na pravi način zaokruži bogatu fudbalsku karijeru. Želi da se na ovaj način oduži i klubu u kojem je ponikao, ali i pomogne barskom prvoligašu da konačno odigra jednu mirniju sezonu...

„Nije lako vratiti se nakon pauze, ali sam itekako svjestan činjenice da ću morati u ovom kratkom vremenskom periodu do početka sezone da radim na pravi način i spremno dočekam iskušenja. Radujem se povratku u crnogorski fudbal, a nema potrebe da sada objašnjavam šta Morna“ znači meni kao fudbaleru. Želja mi je da ove sezone moj klub dobije epitet stabilnog prvoligaša . Na taj način povratićemo i povjerenje navijača", rekao je za "Vijesti" Mitar Novaković.

Bonus video: