Slađana Bulatović pojačala Ferencvaroš

"Uslovi su mnogo bolji nego bilo gdje na Balkanu, radi se drugačije, puno jače", prenosi Slađana prve utiske iz Budimpešte.
172 pregleda 1 komentar(a)
Slađana Bulatović, Foto: Savo Prelević
Slađana Bulatović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.07.2015. 08:52h

Crnogorska reprezentativka Slađana Bulatović, dosadašnja članica Banjaluke, napravila je veliki korak u karijeri prelaskom u mađarski Ferencvaroš.

"Utisci su vrhunski, nova sredina, drugi jezik, drugi mentalitet, i iznad svega, profesionalni klub, jer je do sada sve nekako bilo na amaterskom nivou. Uslovi su mnogo bolji nego bilo gdje na Balkanu, radi se drugačije, puno jače", prenosi Slađana prve utiske iz Budimpešte.

Ferencvaroš, šampion Mađarske, igraće u četvrtoj grupi Lige šampiona zajedno sa holandskim Tventeom, izraelskim Tel Avivom i Jonglenšterom iz Luksemburga.

"Jedan iz grupe prolazi, imamo cilj da budemo prvi, vjerujem da ćemo uspjeti i da ću dati doprinos. Ovo mi je najveći izazov u dosadašnjoj karijeri, jedva čekam da krenu utakmice".

Slađana Bulatović je u prošlim kvalifikacijama bila najbolja u crnogorskoj reprezentaciji. Uprkos porazima, pamte se dva fenomenalna gola Turskoj u Petrovcu.

"Jedva čekam novo okupljanje reprezentacije. U avgustu igramo dvije prijateljske utakmice i to će biti prava provjera pred septembarski start kvalificija za Euro, gdje se nalazimo u vrlo teškoj grupi sa Španijom, Portugalom, Republikom Irskom i Finskom", zaključila je Slađana Bulatović.

Bonus video: