Ne dolazi samo Savić, Atletiko vraća i Luisa

Atletiko će za Luisa sada platiti 16 miliona eura "plavcima", šest manje nego što je dobio od londonskog kluba a u isto vrijeme prošle godine za 26-godišnjeg lijevog beka
0 komentar(a)
Filipe Luis, Lazar Marković, Foto: Reuters
Filipe Luis, Lazar Marković, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.07.2015. 16:26h

Stefan Savić je već u Madridu, od potpisa za Atletiko ga dijele samo medicinski pregledi, ali to nije sve kada su u pitanju pojačanja u odbrani "kolćonerosa".

"Marka" piše da je Atletiko sve dogovorio oko povratka Filipea Luisa na "Visente Kalderon", nakon što je Brazilac odigrao slabu sezonu u dresu Čelzija.

Atletiko će za Luisa sada platiti 16 miliona eura "plavcima", šest manje nego što je dobio od londonskog kluba a u isto vrijeme prošle godine za 26-godišnjeg lijevog beka.

"Filipe Luis se vraća kući", napisala je "Marka".

Isti list navodi da je blizu Atletika i Tijago Mota, igrač Pari Sen Žermena koji je nosio dres "jorgandžija" u sezoni 2007/08.

Dijego Simeone je ovog ljeta već angažovao napadače Džeksona Martinesa i Lukasa Vijeta, vezistu Janika Fereira Karaska, a s pozajmica iz Porta odnosno Liverpula su se vratili Oliver Tores i Havi Mankiljo.

Otišli su Mario Mandžukić (Juventus), Žoao Miranda (Inter), a očekuje se da u transfer Savića bude uključen Mario Suares, koji će pojačati Fiorentinu.

Biće još odlazaka iz Madrida, a klub bi narednih dana trebalo da napuste meksički napadač Raul Himenes i lijevi bek Giljerme Sikeira.

Himenesa traže Benfika i Monako, a Sikeira je na meti Intera.

Bonus video: