Luis Enrike: Nećemo pozajmljivati Turana

"Nismo razmišljali, niti ćemo razmišljati o pozajmljivanju Arde Turana", rekao je Enrike
0 komentar(a)
Arda Turan, Foto: Reuters
Arda Turan, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.07.2015. 09:24h

Iako je čak i novoizabrani predsjednik Đosep Marija Bartmeu pričao da je moguće da Arda Turan bude pozajmljen do januara, od toga neće biti ništa.

Trener Barselone Luis Enrike je poručio da će pojačanje iz Atletika vrijedno 41 milion eura do januara trenirati sa novim saigračima, kako bi bio potpuno spreman i uigran pred debi.

Kao što je poznato, Barsa zbog kazne Fife može da dovodi pojačanja, ali ne i da ih registruje prije januara. Zbog toga će Arda Turan i Aleiš Vidal dugo čekati na debi, ali Enrikeu to ne smeta.

"Ne mogu da igraju do januara i to nam stvara problem, ali želim da pojačanja budu sa nama do tada. Nismo razmišljali, niti ćemo razmišljati o pozajmljivanju Arde Turana", rekao je Enrike.

Trener koji je u januaru bio na pragu otkaza, a potom osvojio Ligu šampiona, Primeru i Kup kralja, odlučio je da na pripreme u SAD ne vodi Lionela Mesija.

"Mesi nije u SAD jer mu je neophodan odmor. Njegova energija možda djeluje vječno, ali i njemu je ponekad potreban predah", naglasio je Enrike.

Bonus video: