Savić se u suzama oprostio od saigrača, ide u Atletiko za minimum 20 miliona

Savić je već stigao u Milano odakle će poletjeti za Madrid, a kako javlja "Marka" bivši fudbaler Mančester sitija će sjutra otputovati u špansku prijestonicu na ljekarske preglede
0 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Screenshot
Stefan Savić, Foto: Screenshot
Ažurirano: 19.07.2015. 16:09h

Stefan Savić se u suzama oprostio od saigrača u Fiorentini i time jasno stavio do znanja da je odlazak u Atletiko Madrid izvjestan i da je pitanje sata kada će postati novi član španskog kluba.

Crnogorski reprezentativac je neposredno pred let igrača "viole" na pripreme u Sjedinjene Američke Države došao na aerodrom u Veroni da se pozdravi sa igračima sa kojima je dijelio svlačionicu u posljednje tri sezone i nije mogao da obuzda emocije.

Posebno je dirljiv bio rastanak sa Srbinom Nenadom Tomovićem, Hrvatom Rikardom Bagadurom i Slovencem Josipom Iličićem, s kojima je Savić očigledno bio i u najboljim odnosima.

Savićev menadžer za "Vijesti": Stefan sjutra u Madridu >>>>

Tako je danas definitivno otpala mogućnost da ostane u Firenci. Savić je jednom nogom već u Atletiku, a italijanski i španski mediji su ubrzo saznali detalje transfera - madridska "Marka" piše da će "kolćonerosi" Fiorentini platiti 12 miliona eura i u renesansni grad poslati vezistu Marija Suaresa.

Atletiko je makar do sada (dok je pregovarao sa Interom i Totenhemom) procjenjivao Suaresa na 10 miliona eura, pa se vjeruje da je prelazak Savića na "Kalderon" vrijedan između 20 i 22 miliona.

Suares bi trebalo da stigne na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa.

Savić je već stigao u Milano, poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio je na svom sajtu objavio i sliku, odakle će poletjeti za Madrid. Kako javlja "Marka", bivši fudbaler Mančester sitija će sjutra otputovati u špansku prijestonicu na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor.

Bonus video: