Murinjo: Pogba?! Ja bih volio i Ajfelov toranj u svojoj bašti

"Postoji nešto što možete i nešto što ne možete da realizujete. Ja bih, na primjer volio Ajfelov toranj da posadim u svojoj bašti, jer jako mi se dopada. No, ne mogu čak ni toranj iz Las Vegasa", zaključio je Murinjo
0 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Beta/AP
Žoze Murinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.07.2015. 12:11h

Trener Čelzija Žoze Murinjo otklonio je spekulacije da je sjajni francuski i vezista iz Juventusa, Pol Pogba na meti "plavaca". I to u svom stilu:

"Mi ne želimo da povećavamo ionako preveliku pompu koja se stvorila oko Pogbe i dodatno podižemo pritisak igraču i njegovom klubu. Pogba je bez svake sumnje sjajan igrač, čiji prelazak u bilo koji klub ga odmnah čini značajno jačim. I ako ostane u Juventusu, opet će taj klub igrati veliku ulogu. No mi se ne interesujemo, ostvarili smo cilj da Petra Čeha zamijenimo Asmirom Begovićem , Didijea Drogbu za Falkaa, kao i nekoliko maldih igrača za druge takođe mlade fudbalere", kazao je Murinjo.

A onda poentirao:

"Postoji nešto što možete i nešto što ne možete da realizujete. Ja bih, na primjer volio Ajfelov toranj da posadim u svojoj bašti, jer jako mi se dopada. No, ne mogu čak ni toranj iz Las Vegasa", zaključio je Murinjo.

Bonus video: