Marić: Ispunili smo sve zadatke, Karabag ostaje favorit

"Karabag ostaje favorit, to je bio prije ovog meča, tako je i sada pred revanš. Naš protivnik će u drugoj utakmici tražiti pogodak i biće nam sigurno veoma teško. Ali, ne predajemo se", istakao je Marić
1 komentar(a)
Mirko Marić, Foto: Vesko Belojevic
Mirko Marić, Foto: Vesko Belojevic
Ažurirano: 15.07.2015. 20:16h

Trener Rudara Mirko Marić bio je zadovoljan partijom i rezultatom svog tima u Bakuu protiv Karabaga (0:0).

Međutim, svi u Pljevljima su svjesni da je ovo tek bilo prvo poluvrijeme.

"Zadovoljan sam igrom svoje ekipe i čestitam joj na borbenosti. Ispunili smo sve zadatke koje smo postavili i ovaj remi je sasvim dobar rezultat za nas. Sve ovo, međutim, ne mora ništa da znači pred revanš", rekao je trener Rudara Mirko Marić.

Reklo bi se da su u Rudaru čvrsto na zemlji poslije remija.

"Karabag ostaje favorit, to je bilo prije ovog meča, tako je i sada pred revanš. Naš protivnik će u drugoj utakmici tražiti pogodak i biće nam sigurno veoma teško. Ali, ne predajemo se", istakao je Marić.

Karabag nije oduševio trenera Gurbana Grbanova, ali...

"Nismo dali gol, a dobro je i što ga nismo primili. Rekao sam nakon žrijeba da smo dobili komplikovanog protivnika koji umije da se brani. Ostao je i revanš, sve je otvoreno, a vjerujem da nas čeka još teža utakmica nego ova. Međutim, biće nam lakše donekle jer sada znamo koliko može Rudar, a oni su nas očigledno prije ovog meča dobro snimili", kazao je Gurbanov.

Bonus video: