Defanziva Rudara dala rezultat - 0:0 protiv Karabaga

Crnogorski šampion, istina, nije uradio ništa u napadu, ali remi, pa i bez golova, rezultat je koji Rudaru daje šansu da za sedam dana u Petrovcu može do velikog podviga protiv ekipe koja je dokazala snagu prošle sezone u Ligi Evrope
0 komentar(a)
FK Rudar, Foto: Vesko Belojević
FK Rudar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 15.07.2015. 18:34h

Rudar je imao samo jedan cilj u Bakuu - da ne primi gol - i on je ispunjen, uprkos dominaciji Karabaga od prvog do posljednjeg sekunda utakmice.

Crnogorski šampion, istina, nije uradio ništa u napadu, ali remi, pa i bez golova, rezultat je koji Rudaru daje šansu da za sedam dana u Petrovcu može do velikog podviga protiv ekipe koja je dokazala snagu prošle sezone u Ligi Evrope (bila je u grupi sa Interom, Sent Etjenom i finalistom Dnjeprom).

Karabag je bio mnogo bolji tim u polju, ali je odbrana Pljevljaka, predvođena Radanovićem među stativama, te štoperima Radišićem i Đurićem (zaustavili najopasnijeg igrača Karabaga Rejnalda), položila ispit i dozvolila domaćinu jednu jedinu pravu priliku.

Ona je viđena u 59. minutu kada je Radanović sa desetak metara odbranio zicer Tagijeva...

Sve prije i poslije te šanse Tagijeva svodilo se na pokušaje Karabaga, ponekad i očajničke, jer je defanziva Rudara bila neprobojna...

"Rudarima" sada ostaje sedam dana da sanjaju veliki rezultat i da se u Petrovcu uzdaju u još jednu veliku partiju odbrane, iako će vjerovatno taj duel biti mnogo drugačiji od ovog večerašnjeg.

Bonus video: