Atletiku prioritet transfer Stefana Savića

Ukoliko ne uspiju u namjerama da se pojačju Savićem, Madriđani će se okrenuti rezervnim opcijama - Ajmenu Abdenuru iz Monaka ili Antoniju Ridigeru iz Štutgarta
72 pregleda 5 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.07.2015. 17:35h

Crnogorski defanzivac Stefan Savić prvi je na listi prioriteta madridskog Atletika u ovom prelaznom roku, piše madridski "As".

Za Savića, koji je dobio priznanje za najboljeg igrača Fiorentine u 2014. godini, "kolćonerosi" nude 12 miliona eura, dok "ljubičasti" ne žele ni da razgovaraju ispod cijene 24-godišnjeg Mojkovčanina, koja prema "transfermarketu" iznosi 15 miliona eura.

Ukoliko ne uspiju u namjerama da se pojačju Savićem, Madriđani će se okrenuti rezervnim opcijama - Ajmenu Abdenuru iz Monaka ili Antoniju Ridigeru iz Štutgarta.

"Marka" pak, tvrdi da je Atletiko spreman da u Firencu pošalje Marija Suaresa kao dio transfera uz doplatu za Savića, koji u Fiorentini ima ugovor do 2019. godine. Navodno, uz vezistu bi Atletiko poslao i između tri i pet miliona eura.

A za Savića stoje u redu brojni klubovi. Ponuda Zenita odbijena je još 9. jula, ali "Marka" tvrdi da nisu odustali Mančester junajted i Totenhem.

Juče se na Tviteru pojavila informacija da je za Savića, koji jednako dobro igra na pozicijama štopera i desnog beka, zainteresovana i Barselona.

Bonus video: